Fiskemottaket

Nyhet våren 2021.
Lokalisert vegg i vegg med et levende og moderne fiskemottak i full drift. Her bor du med andre ord tett på den nordnorske kystkulturen.

Book rom
26.04.202114:33 Anne-Stine Gjervoldstad

I sterk kontrast til restauranten som ligger i et nedlagt fiskemottak, er overnattingen lokalisert vegg i vegg med et levende og moderne fiskemottak i full drift. På kaiet er det full aktivitet når fiskebåtene legger til kai, lastet med fersk fisk eller skalldyr. Her bor du med andre ord tett på den nordnorske kystkulturen.

Fiskemottaket inneholder 10 nye dobbeltrom (2021). Rommene har ikke egne bad, men det er 3 felles bad, et handicaptoalett og ett felles kjøkken på gangen. Alt er nytt våren 2021. Størrelsen på rommene er fra ca. 10-14 kvm, malt i behagelige farger med inspirasjon fra naturen. Rommene er utstyrt med dobbeltseng, nattbord, leselamper, lenestol, avlastingsbord og tv.

Felles balkong, og gratis parkering for overnattingsgjester. Arbeid med uteplass pågår i 2021. Røyking og husdyr ikke tillatt. Innsjekk kl.15.00. Utsjekk kl.11.00.

Pris pr.rom er 1650,- pr.natt.

Frokost kan kjøpes som tillegg. Dersom du ønsker frokost bes du ta kontakt med oss direkte en dag før ankomst.
e-post: post@augustbryggo.no 

Pris for frokost:

Voksen: 150,- 
Barn: 100,- 
Prisene gjelder pr. person pr. døgn

I høysesong, 1. juni til 1. september kan du booke rom for minimum 2 netter. I lavsesong kan det gjøres unntak. Ta da kontakt på e-post for å avtale. 

Drop-In overnatting?

Kontakt oss på post@augustbryggo.no for å sjekke tilgjengelighet. Ved Drop-In er det også, hvis tilgjengelig, mulighet for å overnatte i en natt.
Drop-In 1 natt koster 1800,- pr.rom.

Adresse Fiskemottaket:

Flatøyvegen 12.
Innsjekk/utsjekk på Augustbryggo i Flatøyvegen 38.

Gode senger på rommene, click to open in lightbox
Behagelige rom for avslapping og ro, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
Kaiet på fiskemottaket, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Les også om:

Hva sier våre gjester?

Hva sier våre gjester?

 

"For et sted! På vakre Herøy ligger Augustbryggo - svært hyggelig vertskap, meget god mat og Edvardahuset fullt av sjel. Et enestående sted å bo på når er på denne fantastiske øya. Jeg er full av lovord."

— Bjørn-Andrè J

 

"Vi, et følge på fire, leide sykler på Dønna og syklet til Augustbryggo på Herøy for lunsj. Vi fikk bord ute på brygga i nydelige omgivelser, med utsikt til Dønnamannen og De syv søstre. Vi bestilte litt forskjellig fra menyen og alle var godt fornøyde med maten. Ok priser, rask og god service, og fine renslige lokaler. Anbefales."

— Jonase894

 

 

"God mat, fantastisk service med god humor, bodde i Edvardahuset. Bolig med sjel, og topp restaurant på siden."

— arkamp

 

"Ble anbefalt Augustbrygga av både fastboende og ferierende, og fra nå av er det min tur til å anbefale! Vi ble vel tatt i mot av smilende og hyggelig betjening. Fikk raskt anbefalinger av rettene som finnes her. De visste hva de solgte! Maten kom på bordet etter max 15 minutter, og smakte fortreffelig.
Vi kommer tilbake. Anbefales på.det sterkeste."

— Nils Arne Ø