Fiskemottaket

Nyhet våren 2021.
Lokalisert vegg i vegg med et levende og moderne fiskemottak i full drift. Her bor du med andre ord tett på den nordnorske kystkulturen.

Book rom

I sterk kontrast til restauranten som ligger i et nedlagt fiskemottak, er overnattingen lokalisert vegg i vegg med et levende og moderne fiskemottak i full drift. På kaiet er det full aktivitet når fiskebåtene legger til kai, lastet med fersk fisk eller skalldyr. Her bor du med andre ord tett på den nordnorske kystkulturen. Det er ca 5 minutters gange fra restauranten til "Fiskemottaket".

Fiskemottaket inneholder 10 nye dobbeltrom (2021). Rommene har ikke egne bad, men det er 3 felles bad + et handicaptoalett på gangen. For de som ønsker å smøre seg en matpakke, eller lage frokost er det også et felles, lite kjøkken på gangen. Der er det i tillegg et spisebord med plass til 3-4 personer. Alt er nytt våren 2021. Størrelsen på rommene er fra ca. 10-14 kvm, malt i behagelige farger med inspirasjon fra naturen. Rommene er utstyrt med dobbeltseng, nattbord, leselamper, lenestol, avlastingsbord og tv.

Felles balkong, og gratis parkering for overnattingsgjester.

Røyking og hunder/husdyr ikke tillatt. Innsjekk etter kl.15.00. Utsjekk innen kl.11.00.

Pris pr.rom er 1650,- pr.natt.

Frokost kan i høysesong kjøpes som tillegg. Dersom du ønsker frokost bes du ta kontakt med oss direkte en dag før ankomst.
e-post: post@augustbryggo.no 

Pris for frokost:

Voksen: 150,- 
Barn: 100,- 
Prisene gjelder pr. person pr. døgn

I høysesong, 1. juni til 1. september kan du booke rom for minimum 2 netter. I lavsesong kan det gjøres unntak. Ta da kontakt på e-post for å avtale. 

Drop-In overnatting?

Kontakt oss på post@augustbryggo.no for å sjekke tilgjengelighet. Ved Drop-In er det også, hvis tilgjengelig, mulighet for å overnatte i en natt.
Drop-In 1 natt koster 1800,- pr.rom.

Adresse Fiskemottaket:

Flatøyvegen 12.
Seløy, 8850 Herøy

Gode senger på rommene
Behagelige rom for avslapping og ro
Kaiet på fiskemottaket

Les også om: