Edvardahuset

Historisk Nordlandshus i tømmer, renovert i gammel stil, og med massevis av sjel. Lokalisert rett ved restauranten.

Book rom
26.04.202114:35 Anne-Stine Gjervoldstad
(Fullbooket i 2021)

I gamle dager fantes det mange nordlandshus rundt omkring på disse kanter. Edvardahuset er et av disse. Ofte ble disse husene bygget, revet og bygget opp igjen på nytt. Hvis en familie måtte flytte av ulike årsaker, så tok man gjerne huset med seg.

Edvardahuset har blitt flyttet minst tre ganger, både fra Korgen og Dønna, noe som gjør det til et historisk nordlandshus fullt av sjel. Dette kan man tydelig se på tømmeret som er delvis synlig i huset. Huset har fått navnet etter siste beboer, nemlig Edvarda.

Nordlandshuset er renovert i gammel stil, og inneholder tre soverom med to senger og en “sovesal” med fire senger. Totalt plass til 10 personer. I tillegg inneholder huset fullt utstyrt kjøkken, bad med badekar, wc, dusj og vaskemaskin, badstue, og terrasse utenfor. Gjestene rengjør før utsjekk, men vask kan også bestilles. Røyking og husdyr er ikke tillatt. Innsjekk kl.15.00. Utsjekk kl.11.00. Kun ukesleie. Pris pr.uke er 12000,-


Innsjekk/utsjekk på Augustbryggo i Flatøyvegen 38.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

Relaterte artikler

Hva sier våre gjester?

Hva sier våre gjester?

 

"For et sted! På vakre Herøy ligger Augustbryggo - svært hyggelig vertskap, meget god mat og Edvardahuset fullt av sjel. Et enestående sted å bo på når er på denne fantastiske øya. Jeg er full av lovord."

— Bjørn-Andrè J

 

"Vi, et følge på fire, leide sykler på Dønna og syklet til Augustbryggo på Herøy for lunsj. Vi fikk bord ute på brygga i nydelige omgivelser, med utsikt til Dønnamannen og De syv søstre. Vi bestilte litt forskjellig fra menyen og alle var godt fornøyde med maten. Ok priser, rask og god service, og fine renslige lokaler. Anbefales."

— Jonase894

 

 

"God mat, fantastisk service med god humor, bodde i Edvardahuset. Bolig med sjel, og topp restaurant på siden."

— arkamp

 

"Ble anbefalt Augustbrygga av både fastboende og ferierende, og fra nå av er det min tur til å anbefale! Vi ble vel tatt i mot av smilende og hyggelig betjening. Fikk raskt anbefalinger av rettene som finnes her. De visste hva de solgte! Maten kom på bordet etter max 15 minutter, og smakte fortreffelig.
Vi kommer tilbake. Anbefales på.det sterkeste."

— Nils Arne Ø