Restaurant

Restauranten ligger idyllisk til på kaikanten. Her kan du nyte Helgelandskystens ro, god atmosfære og spektakulær utsikt mot havet, Dønnamannen og De Syv Søstre.

Kontakt oss

Vår intime restaurant ligger idyllisk til på kaikanten. Her kan du nyte Helgelandskystens fred og ro, god atmosfære og spektakulær utsikt mot havet, Dønnamannen og fjellkjeden De Syv Søstre. Vi har en stor kaiterasse for uteservering i sommersol og bølgeskvulp. Du kan ankomme Augustbryggo både via bilveien og sjøveien, og du finner gode parkeringsmuligheter for bil/sykkel, samt gjestebrygge for store og små båter. 

Restauranten er innredet i ei gammel brygge som fra 1954 var fiskemottak. Det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget, noe som igjen gir en helt egen atmosfære der historien sitter tett i veggene. Mens du nyter en aperitif kan du drømme deg bort i historien om en fordums tid der fisken fortsatt hang på hjell, der båtene kom tøffende inn sundet, og brygga og kaikanten fungerte som et sosialt treffpunkt da fisken ble heist på land. Å overvære ankomsten av dagens fangst var for noen et av dagens små høydepunkt. -En tid med hardt arbeid, vind i håret rak rygg. 

Her serveres i dag både kjøtt og fiskeretter, men hovedfokus er på kortreiste, ferske råvarer fra vår eget spisskammers - Helgelandskysten. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer. I tillegg finner du alltid ferske, hjemmebakte kaker fra vårt eget lille bakeri. Her bakes det også bakerivarer på bestilling, blant annet «krinalefsa» som er en tradisjonsrik lefse opprinnelig fra Helgeland.

Sist, men ikke minst er vi stolte av å tilby et tradisjonsprodukt som kalles rødsei eller gammelsaltet sei, som opprinnelig ble konservert ved fermentering. Spesialiteten har sin tilknytning til den nord-norske kysten, nærmere bestemt Helgeland og Salten.

Restauranten har også et populært lekerom for barna, og våre lokaler er velegnet for selskaper.

Det lokale fiskemottaket, Seløy Fisk AS ligger bare noen minutters gange unna restauranten. Dette gjør oss svært privilegerte med tanke på tilgangen til fersk fisk og skalldyr. Kokken kan dermed plukke ut de fineste råvarene for å gi deg det beste måltidet.

Om du kommer alene, på date med din utkårede, med venner eller kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal få et fint opphold.