À la carte meny

serveres fra kl.1430 - 1830

26.04.202115:07 Anne-Stine Gjervoldstad

HOVEDRETTER

Dagens fangst
kremet kål, bakt gulrot
aromasmør med chorizo

Hvalbiff/Entrecôte
asparges, selleripurè, sprø grønnkål
peppersjy

Bakt kveite
grillet sommerkål, syltet løk, bokhvete
smørsaus

Tørrfisk
grillet gulrot, gulrotpurè, sprø bacon
luftig sennepssaus

TRADISJON

Rødsei
gulrotstuing, bacon, potet

SHARING

(hvis tilgjengelig.
Minimum 2 pers)

Ferske reker
med tilbehør

Skalldyrtallerken
kamskjell, reker, sjøkreps, 
taskekrabbe, kongekrabbe
(varierer etter tilgjengelighet)

SNACKSMENY

Pannestekt kamskjell
fennikel, surdeig, sitrus

Glasert sjøkreps
ramsløk, bokhvete

Friterte torsketunger
rømme, hvitløk

Fritert kylling
chillidipp

Grillet margbein
toast

Gratinert kongekrabbe
focaccia, urtemayo

DESSERT

Creme Brûlèe

Marinerte jordbær
ferskost, marengs, crumble

À la carte meny

, click to open in lightbox

Åpningstider restaurant


Man - Fre: 1100 - 1900
Lørdag: 1100 - 1900
Søndag: 1100 - 1900

Åpningstidene utvides ila juni.

Hva sier våre gjester?

Hva sier våre gjester?

 

"For et sted! På vakre Herøy ligger Augustbryggo - svært hyggelig vertskap, meget god mat og Edvardahuset fullt av sjel. Et enestående sted å bo på når er på denne fantastiske øya. Jeg er full av lovord."

— Bjørn-Andrè J

 

"Vi, et følge på fire, leide sykler på Dønna og syklet til Augustbryggo på Herøy for lunsj. Vi fikk bord ute på brygga i nydelige omgivelser, med utsikt til Dønnamannen og De syv søstre. Vi bestilte litt forskjellig fra menyen og alle var godt fornøyde med maten. Ok priser, rask og god service, og fine renslige lokaler. Anbefales."

— Jonase894

 

 

"God mat, fantastisk service med god humor, bodde i Edvardahuset. Bolig med sjel, og topp restaurant på siden."

— arkamp

 

"Ble anbefalt Augustbrygga av både fastboende og ferierende, og fra nå av er det min tur til å anbefale! Vi ble vel tatt i mot av smilende og hyggelig betjening. Fikk raskt anbefalinger av rettene som finnes her. De visste hva de solgte! Maten kom på bordet etter max 15 minutter, og smakte fortreffelig.
Vi kommer tilbake. Anbefales på.det sterkeste."

— Nils Arne Ø