Om restauranten

Unikt bryggemiljø på kaikanten

Restauranten er innredet i ei gammel brygge fra 1954 som i sin tid var fiskemottak. Det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget, noe som igjen gir en helt egen atmosfære der historien sitter tett i veggene. Mens du nyter en aperitif kan du drømme deg bort i historien om en fordums tid der fisken fortsatt hang på hjell, der båtene kom tøffende inn sundet, og brygga og kaikanten fungerte som et sosialt treffpunkt da fisken ble heist på land. Å overvære ankomsten av dagens fangst var for noen et av dagens små høydepunkt. -En tid med hardt arbeid, vind i håret og rak rygg. 

Her serveres i dag både kjøtt og fiskeretter, men hovedfokus er på kortreiste, ferske råvarer fra vår eget spisskammers, nemlig Helgelandskysten. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer. I tillegg finner du alltid ferske, hjemmebakte kaker fra vårt eget lille bakeri. Her bakes det også bakerivarer på bestilling, blant annet «krinalefsa» som er en tradisjonsrik lefse opprinnelig fra Helgeland.

Sist, men ikke minst er vi stolte av å tilby et tradisjonsprodukt som kalles rødsei
(gammelsaltet sei), som opprinnelig ble konservert ved fermentering. Spesialiteten har sin tilknytning til den nordnorske kysten, nærmere bestemt Helgeland og Salten.

Restauranten har også et populært lekerom for barna, og våre lokaler er velegnet for selskaper.

Det lokale fiskemottaket, Seløy Fisk AS ligger bare noen minutters gange unna restauranten. Dette gjør oss svært privilegerte med tanke på tilgangen på fersk fisk og skalldyr, og kokken kan dermed plukke ut de fineste råvarene for å gi deg det beste måltidet.

Om du besøker oss i eget selskap, på date med din utkårede, med gode venner eller med jobben, garanterer vi å gjøre vårt aller beste for at du skal få et fint opphold.

Vinterutsikt fra restauranten
Tørrfisk
Kjøkkensjef

Relaterte artikler