Overnatting

Augustbryggo tilbyr overnatting i 10 nye dobbeltrom (2021) i «Fiskemottaket»
eller i «Edvardahuset», et Nordlandshus med sjel og historie. 

Kontakt oss

Augustbryggo tilbyr overnatting i 10 nye dobbeltrom (2021) i «Fiskemottaket»
eller i «Edvardahuset», et nordlandshus med sjel og historie. 

«Fiskemottaket»
noen få minutters gange unna restauranten

I sterk kontrast til restauranten som ligger i et nedlagt fiskemottak, er overnattingen lokalisert vegg i vegg med et levende og moderne fiskemottak i full drift. På kaiet er det full aktivitet når fiskebåtene legger til kai, lastet med fersk fisk eller skalldyr. Her bor du med andre ord tett på den nordnorske kystkulturen.

Fiskemottaket inneholder 10 nye dobbeltrom (2021). Rommene har ikke egne bad, men det er 3 felles bad, et handicaptoalett og ett felles kjøkken på gangen. Alt er nytt våren 2021. Størrelsen på rommene er fra ca. 10-14 kvm, malt i behagelige farger med inspirasjon fra naturen. Dobbeltseng på alle rom.

Felles balkong, og gratis parkering for overnattingsgjester. Arbeid med uteplass pågår i 2021. Røyking og husdyr ikke tillatt. Innsjekk kl.15.00. Utsjekk kl.11.00.

Pris pr.rom er 1650,- pr.natt.

I høysesong, 1. juni til 1. september kan du booke rom for minimum 2 netter. I lavsesong kan det gjøres unntak. Ta da kontakt på e-post for å avtale. 

Dersom du ønsker frokost bes du ta kontakt med oss direkte på e-post: post@augustbryggo.no

 

Edvardahuset

I gamle dager fantes det veldig mange Nordlandshus rundt omkring på disse kanter. Edvardahuset er et av disse. Ofte ble disse husene bygget, revet og bygget opp igjen på nytt. Hvis en familie måtte flytte av ulike årsaker, så tok man gjerne huset med seg. Edvardahuset har blitt flyttet minst tre ganger, både fra Korgen og Dønna, noe som gjør det til et historisk nordlandshus fullt av sjel. Dette kan man tydelig se på tømmeret som er delvis synlig i huset. Huset har fått navnet etter siste beboer, nemlig Edvarda.

Nordlandshuset er renovert i gammel stil, og inneholder tre soverom med to senger og en “sovesal” med fire senger. Totalt plass til ti personer. I tillegg inneholder huset fullt utstyrt kjøkken, bad med badekar, wc, dusj og vaskemaskin og badstue. Terrasse utenfor. Gjestene rengjør før utsjekk, men vask kan også bestilles. Røyking og husdyr er ikke tillatt. Innsjekk kl.15.00. Utsjekk kl.11.00. Kun ukesleie. Pris pr.uke er 12000,-